C-Shelter TS - Tørrestativ med tag

Tørrestativ_3

Med C-Shelter TS kan du tørre dit tøj udenfor hele året rundt. C-Shelter TS er et tørrestativ i luksusklassen til en pris, der hurtigt er hentet hjem på el-regningen.

C-Shelter TS er et tørrestativ med tag udarbejdet i de bedste materialer, der tåler både vejr og vind. Alle detaljer er tænkt igennem, så dit tøj tørrer så hurtigt som muligt og uden at blive beskidt igen.
For eksempel betyder den stjerneformede snorføring, at tøjet ikke blæser op på taget.

I Danmark kan man normalt tørre sit tøj udenfor 200 dage om året, men med C-Shelter TS bliver det tal endnu højere, og du kan helt undvære en tørretumbler. Det er godt for din pengepung og for miljøet.

Endelig er C-Shelter TS designet, så det passer ind i enhver bag- eller forhave. Du behøver ikke længere at gemme tørrestativet væk, for med C-Shelter TS´s minimalistiske design er der ikke længere noget at skamme sig over.

Tørrestativ til firkantet stolpe Tørrestativ til firkantet stolpe
Tørrestativ_4

Tørrestativ leveres uden stolpe, fragt er for dyrt.

Rund stolpe ø100mm trykimp. stolpe NTR klasse A x 3 meter i længden er en helt almindelig stolpe, der kan købes i mange byggemarkeder og koster ca. 100-110 kr.

Firkantet 100x100mm ru trykimp. stolpe NTR klasse A x 3 meter i længden er en helt almindelig stolpe der kan købes i mange byggemarkeder og koster ca. 100-110 kr.

Bauhaus - Rund stolpe

Bauhaus - Firkantet stolpe

Jem & fix - Rund stolpe

Jem & fix - Firkantet stolpe

 

Tørrestativ til stolpe ø100 mm

Tørrestativ til stolpe ø100 mm - tilbehør

Tørrestativ til stolpe 100x100 mm

Tørrestativ til stolpe 100x100 mm - tilbehør

Tørrestativet er lagervare, leveringstiden er 3-4 dage.

 

Sådan modtages tørrstativet

Tørrestativet og tilbehør er pakket på en special palle med strækfolie omkring, tørresnor, bolte og smådele er pakket mellem tagpladerne.

Tørrestativ_5 Tørrestativ pakket