C-Shelter TS - Tørrestativ med tag

Tørrestativ_3

Med C-Shelter TS kan du tørre dit tøj udenfor hele året rundt. C-Shelter TS er et tørrestativ i luksusklassen til en pris, der hurtigt er hentet hjem på el-regningen.

C-Shelter TS er et tørrestativ med tag udarbejdet i de bedste materialer, der tåler både vejr og vind. Alle detaljer er tænkt igennem, så dit tøj tørrer så hurtigt som muligt og uden at blive beskidt igen.
For eksempel betyder den stjerneformede snorføring, at tøjet ikke blæser op på taget.

I Danmark kan man normalt tørre sit tøj udenfor 200 dage om året, men med C-Shelter TS bliver det tal endnu højere, og du kan helt undvære en tørretumbler. Det er godt for din pengepung og for miljøet.

Endelig er C-Shelter TS designet, så det passer ind i enhver bag- eller forhave. Du behøver ikke længere at gemme tørrestativet væk, for med C-Shelter TS´s minimalistiske design er der ikke længere noget at skamme sig over.

Tørrestativ til firkantet stolpe Tørrestativ til firkantet stolpe
Tørrestativ_4

Tørrestativ til stolpe ø100 mm

Tørrestativ til stolpe ø100 mm - tilvalg / tilbehør

Tørrestativ til stolpe 97x97 mm

Tørrestativ til stolpe 97x97 mm - tilvalg / tilbehør

Tørrestativ til firkantet stolpe 97x97 leveres ikke med stolpe, da stolpen er en helt almindelig stolpe der kan købes i et hvert byggemarked. Dette er på grund af prisen på levering.

Tørrestativet er lagervare og leveringstiden er 3-4 dage.

 

Sådan modtages tørrstativet

Tørrestativet og tilbehør er pakket på en special palle med strækfolie omkring, tørresnor, bolte og smådele er pakket mellem tagpladerne.

Hvis det er bestilt med stolpe leveres den med løst.

Tørrestativ_5