C-Shelter TS - Tørrestativ med tag

Tørrestativ_3

Med C-Shelter TS kan du tørre dit tøj udenfor hele året rundt. C-Shelter TS er et tørrestativ i luksusklassen til en pris, der hurtigt er hentet hjem på el-regningen.

C-Shelter TS er et tørrestativ med tag udarbejdet i de bedste materialer, der tåler både vejr og vind. Alle detaljer er tænkt igennem, så dit tøj tørrer så hurtigt som muligt og uden at blive beskidt igen.
For eksempel betyder den stjerneformede snorføring, at tøjet ikke blæser op på taget.

I Danmark kan man normalt tørre sit tøj udenfor 200 dage om året, men med C-Shelter TS bliver det tal endnu højere, og du kan helt undvære en tørretumbler. Det er godt for din pengepung og for miljøet.

Endelig er C-Shelter TS designet, så det passer ind i enhver bag- eller forhave. Du behøver ikke længere at gemme tørrestativet væk, for med C-Shelter TS´s minimalistiske design er der ikke længere noget at skamme sig over.

Tørrestativ til firkantet stolpe Tørrestativ til firkantet stolpe

Købs info

Tørrestativ leveres kun med stolpe, når det er en varmgalvaniseret eller en douglas stolpe på 2 meter med et nedstøbningsbeslag.

Den billigste måde er at vælge et tørrestativ uden stolpe og selv hente  en 3 m stolpe i et byggemarked som man støber fast.

Mere info om stolpe.

Tørrestativet er lagervare, leveringstiden er 3-4 dage.

Mere info om levering

Tørrestativ - firkantet stolpe 100x100 mm

Tørrestativ - rund stolpe ø100